Produkter för företag

HydroFLOW® Pearl Plus

En kemikaliefri lösning för dig som
vill bli av med kalkavlagringar
hemma & på det lilla företaget

HydroFLOW® Pearl Plus

HydroFLOW® Pearl Plus passar bra i hemmet och på mindre företag, som exempelvis caféer. Modellen är en uppdaterad version av HydroFLOW® S38.

Pearl Plus är speciellt anpassad för att skydda och ta bort kalk i lågtrycksångpannor, ångugnar, ångrum, luftfuktare och förångare. Den fungerar självklart lika bra för borttagning av kalk i mer traditionell utrustning som diskmaskiner, tvättmaskiner och varmvattenberedare.

Kalkskyddet gör att dina apparater håller längre och att deras effektivitet förbättras. Dessutom blir det enklare att rengöra utrustningen, vilket minskar dina underhållskostnader.

HydroFLOW® Pearl Plus passar runt rör upp till 41 mm utvändig diameter. Den är lämplig för alla typer av rörmaterial och fungerar oberoende av flödeshastigheten. Du installerar den enkelt själv utan rörmokare.

Denna produkt är ett kemikaliefritt alternativ för dig som vill ta bort och förebygga hårda kalkavlagringar i ditt hem eller på ditt företag.

Här kan du läsa mer om hur tekniken fungerar. 

Har ni ett större företag eller industribyggnad?
Läs mer om HydroFLOW® C Range eller HydroFLOW® I Range.

HydroFLOW® C Range

Kemikaliefritt kalkskydd för företag

HydroFLOW® C Range

HydroFLOW C Range tar bort och förebygger kalkavlagringar på värme-, ventilations- och kylsystem på kontor, skolor, hotell, sjukhus och andra kommersiella byggnader. Modellen passar på rör som har en utvändig diameter på upp till 200 mm.

C Range tar bort och förebygger hårda kalkavlagringar utan kemikalier, vilket gör att utrustningen håller längre, får en bättre effektivitet och blir enklare att underhålla. Avlagringar på diskhoar, kranar och liknande utanför rörsystemet blir också enklare att rengöra.

Den här modellen är gjord för alla typer av rörmaterial och du installerar den enkelt själv utan rörmokare.

Vill du veta mer om hur tekniken fungerar kan du göra det här.

Läs mer om HydroFLOW® I Range om företaget har en mer utamande miljö och behöver kalkskydd och förbättrad vattenkvalitet

HydroFLOW® I Range

Kemikaliefritt kalkskydd och
förbättrad vattenkvalitet för industriella miljöer

HydroFLOW® I Range

HydroFLOW® I Range – förkortning för Industrial Range – är designad för företag med mer utmanande industriella miljöer där olika vattenrelaterade problem kan lösas med hjälp av kalkskydd, flockning och kontroll av bioföroreningar.

I Range är kraftfullare än den vanliga kommersiella modellen. Den har en integrerad strömförsörjning, är helt vattentät och är designad för att man enkelt ska kunna ansluta den till elnät och byggnadsledningssystem. I Range är designad för att förbättra vattenkvaliteten och för att ta bort och förebygga hårda kalkavlagringar.

Du kan montera I Range på rör som har en utvändig diameter på upp till 200 mm. Modellen kan monteras på alla typer av rörmaterial.

Vill du veta mer om hur tekniken fungerar kan du göra det här.

Har ni större rör än 200 mm utvändig diameter?
Läs mer om HydroFLOWs® anpassade storlekar.

HydroFLOW® Anpassade storlekar

Modeller för rör som är större än 200 mm diameter

Bild på en Hydroflow custom size som är monterad runt ett mycket stort grått rör. Detta är en av våra produkter för företag.

HydroFLOW® Anpassade storlekar

C Range och I Range finns tillgängliga i anpassade storlekar. Modellerna går självklart att montera på alla rörmaterial och finns i storlekar från 250 mm upp till flera meter i diameter.

De anpassade modellerna där designade för att användas i stora kyltorn, kraftverk, gruvdrift och på liknande arbetsplatser där ett högt vattenflöde kräver större rördiameter.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av någon av våra anpassade modeller eller har några frågor.

Vill du veta mer om hur tekniken fungerar kan du göra det här.

Spara
vatten

Minska vattenförbrukningen tack vare färre backspolningar

Förläng livslängden

Varmvattenberedare och annan utrustning fungerar mer effektivt och håller längre

Minska kemikalier

Skydda utrustning och system med en minskad mängd kemikalier eller inga kemikalier alls

Effektivt underhåll

Minska vattenförbrukningen tack vare färre backspolningar

spara
energi

Överföringen av värme förbättras, rören blir rena vilket sparar energi