En bild på tre blanka och klara glas, så som man önskar att glasen såg ut efter att de plockas ut ur diskmaskinen. Inget hårt vatten här inte!

Därför ska du välja HydroFLOW vid problem med hårt vatten

Har du problem med kalkavlagringar och hårt vatten i ditt hem? Då är den här artikeln för dig! Här går vi igenom de traditionella metoderna för att hantera dessa envisa fläckar och introducerar Hydroflow – en banbrytande lösning som eliminerar behovet av flera olika rengöringsmedel och kemikalier.

Vad är hårt vatten?

Hårt vatten är vatten som innehåller höga halter av mineraler, främst kalcium och magnesium. Dessa mineraler kan leda till kalkavlagringar i rör och apparater, påverka hushållssystemens effektivitet och lämna synliga avlagringar på ytor.

Traditionell behandling av hårt vatten

Hårt vatten sätter sina spår på olika ytor i hushållet. Du har säkert försökt få bort kalkavlagringar från kakel och fogar på duschväggar och golv, kranar och olika apparater som diskmaskiner och varmvattenberedare. Det vanliga tillvägagångssättet innebär att man använder kemikalieladdade lösningar eller andra applikationer för att få bort dessa avlagringar. Det kan handla om vattenfilter, saltbaserade vattenavhärdare eller andra vattenavhärdare som använder olika kemikalier för att göra vattnet mjukare. Dessa system kräver att man tillsätter substanser i vattnet, vilket kan vara skadligt för både människa och miljö. I nästa avsnitt kommer vi introducera Hydroflow som är ett kemikaliefritt alternativ för kalkskydd.

Hydroflow – den nya, effektiva och kemikaliefria lösningen för ett kalkfritt och energismart hem

Hydroflow är en revolutionerande produkt som är utformad för att förenkla din kamp mot kalkavlagringar. Du fäster den enkelt själv på kallvattenröret innan varmvattenberedaren och kopplar in den i ditt eluttag. Sedan börjar Hydroflow skicka in en mild elektrisk signal i rörsystemet som får mineralerna i vattnet att kristalliseras och lossna från ytorna. Detta skyddar inte bara ditt VVS-system, inklusive apparater som diskmaskiner, tvättmaskiner och varmvattenberedare, utan förlänger också deras livslängd och minskar energiförbrukningen. Säg adjö till besväret med frekvent avkalkning och hej till kostnadsbesparingar!

Ytterligare en bonus är såklart att schampo och tvål löddrar igen och glasen blir klara och blanka i diskmaskinen. Och det allra bästa är att maskinerna blir lika rena och blanka inuti!

En närmare titt på Hydroflows fördelar

Enkel installation: Hydroflow är användarvänlig och kräver ingen rörmokare vid installationen. Fäst den helt enkelt på rören och låt den utöva sin magi.

Kontinuerligt skydd: Till skillnad från traditionella metoder som ger tillfällig lindring, ger Hydroflow ett kontinuerligt skydd och helt utan att den behöver underhållas.

Miljövänlig drift: Hydroflow använder en kemikaliefri teknik och är ett hållbart val som bidrar till vatten- och energibesparing. Eftersom det minskar behovet av aggressiva rengöringsmedel är det ett perfekt alternativ för dig som värnar om din hälsa och om miljön.

Helt underhållsfria: HydroFlow enheterna är helt underhållsfria, inga filter eller salttabletter måste köpas. Slipp de löpande kostnaderna!

HydroFlow och kalkavlagringar på duschväggar, golv och munstycken

Hydroflow är utmärkt för att skydda ditt rörsystem, men den tar inte bort kalkavlagringar på ytor som duschväggar, kranar och munstycken. Men oroa dig inte – att hantera dessa synliga fläckar är en barnlek! Behandlingen av vattnet håller i sig även efter att det har lämnat rörsystemet och den synliga kalken har en mer pulverliknande struktur som du enkelt torkar bort med en trasa eller handduk!

Kalka av kaffebryggare och vattenkokare

När det gäller apparater som vattenkokare och kaffebryggare är Hydroflow inte mycket till hjälp dessvärre. Det positiva med detta är att dessa är enkla att kalka av separat. För att effektivt få bort kalkavlagringar från kaffebryggare och vattenkokare kan du blanda lika delar vitvinsvinäger och vatten, sätta igång dem och därefter köra igenom den två gånger med vanligt vatten. Denna enkla process hjälper till att bibehålla kaffebryggarens och vattenkokarens prestanda.

Välj Hydroflow för en kalkfri och energismart framtid!

Säg farväl till besväret med traditionella avkalkningsmetoder. Hydroflow erbjuder en banbrytande lösning som inte bara eliminerar behovet av ständig rengöring utan också förlänger livslängden på dina hushållsapparater. Upplev lättheten i ett kalkfritt liv med Hydroflow – det smarta valet för att ta itu med utmaningar med hårt vatten.